Plantronics Voyager Legend

Mobiltelefon
Varenr.: 25601
(87300-05)

Lagerstatus: På lager

749,00 DKK

Anbefales til
Voyager Legend™ er på grund af sin enestående lydkvalitet, Smart Sensor-teknologi og intuitive stemmekontrol Plantronics mest brugervenlige og lydstærke headset til dato. Headsettet er udviklet til dig, der som topprofessionel mobilbruger ikke kan undvære dit headset, og som ofte rejser med bil, tog eller fly. Du færdes i nogle af de mest støjende miljøer og knivskarp lyd er et ultimativt krav.


Uovertruffen lydkvalitet
Voyager Legend™ har tre mikrofoner og DSP (Digital Signal Processing), der optimerer din stemme og reducerer forstyrrende vind- og baggrundsstøj samt modvirker ekko, så din stemme høres klart og tydeligt. 


Fokus på brugervenlighed
Voyager Legend™ er utroligt brugervenligt. Headsettet er udstyret med en knap til opkald og stemmekommand – og som noget helt nyt har det også dedikerede tænd/sluk- og mute-knapper.

Desuden leveres headsettet med en ny smart magnetisk snap-fit oplader, så man hurtigt og nemt kan lade det op.

Plantronics fantastiske Smart Sensor™ teknologi gør det nemmere at foretage og besvare opkald, da disse automatisk ledes til headsettet, når du har det på og til mobiltelefonen, når du ikke har det på. Du besvarer altså opkald ved blot at tage headsettet på! 

Lytter du til musik, podcast eller anden lyd og tager sit headset af, pauser headsettet for streaming af lyd. Når headsettet tages på igen, fortsætter streamingen. 

Når headsettet ligger på bordet eller i lommen, låser det for udgående opkald, så tilfældige "lomme"-opkald undgås. 


Få besked om hvem der ringer og besvar opkald - håndfrit
Voyager Legend™ fortæller dig, hvem der ringer, hvis den der ringer er i din telefonbog, og hvis mobiltelefonen supporteres af PBAP. Når opkald skal besvares, kan du blot sige ”answer” for at tage telefonen eller ”ignore” for at ikke at tage opkaldet. Du behøver ikke trykke på tasterne men kan blot aktivere telefonen med din stemme.


Voice alerts og voice commands
Voyager Legend™ fortæller dig løbende om statusændringer (på engelsk), f.eks. hvor meget taletid du har tilbage, om parring er lykkedes, om telefon er forbundet, etc.

Herudover har headsettet også voice commands som betyder, at du ved at afgive kommandoer med din stemme kan få forskellige oplysninger om dit headset. Kommandoerne kan afgives på engelsk, fransk, tysk eller spansk. Ændring af sprog kan foretages ved at downloade opdateringsværktøjet MyHeadset™ på plantronics.com/myheadset. 


Multipoint
Voyager Legend™ har naturligvis Multipoint, så du kan benytte headsettet til to Bluetooth-enheder. Du kan f.eks. besvare opkald fra to Bluetooth-telefoner med ét og samme headset uden at skulle genparre headsettet.


Design og komfort
Voyager Legend™ har et innovativt og diskret design. Det populære bag-øret-design, gør at headsettet sidder så perfekt, at du glemmer du har det på! Headsettet er 25 % mindre end tidligere versioner, og det vejer kun 18 gram.


Taletid og batteriniveau
Du kan tale i op til 7 timer uafbrudt, før opladning påkræves, eller du kan have headsettet på standby i op til 11 dage. 
Headsettet leveres med en magnetisk snap-fit oplader, som gør opladning hurtig og nem.

iPhone- og iPad-brugere kan følge headsettets batteriniveau direkte på skærmen. Har du en Android smartphone (version 4.0 eller nyere) eller en tablet (version 3.0 eller nyere) kan du få en batteriindiator ved at downloade Plantronics MyHeadset app.


Hvad ligger i æsken
Headset, magnetisk snap-fit USB-oplader, biloplader, 220 volts oplader, silikoneørepropper og brugervejledning.

 

- Rækkevidde op til 10 m.

- Taletid op til 7 timer

- Standby tid op til 11 dage

- Ladetid ca. 1,5 timer

- Vejer kun 18 g.

- Triple-mic active Digital Signal Processing (DSP) reducerer baggrundsstøj

- WindSmart® Technology støjreducing

  (Fremragende til brug udendørs og i bilen)

- Automatisk justering af lydniveauet ved vekslende støjniveau

- Besvar/afslut opkald på headsettet

- Bæres omkring øret

  (3 stk. ørepropper i forskellige størrelser medfølger)

- Multipoint-teknologi (forbind med to enheder på én gang)

- Voice alerts informerer om lavt batteriniveau, forbindelsstatus m.m.

- Headsettet beskyttes på farten af det medfølgende opbevaringsetui

- Batteri indikator vises på iPhone telefoners display

- 220v-, USB- og billader medfølger

 

Data Sheet EN

Manual DK

Manual EN

Plantronics Voyager Legend
  • Plantronics Voyager Legend
  • Plantronics Voyager Legend
  • Plantronics Voyager Legend
  • Plantronics Voyager Legend
  • Plantronics Voyager Legend
  • Plantronics Voyager Legend
  • Plantronics Voyager Legend
  • Plantronics Voyager Legend