Plantronics Blackwire C725-M

Microsoft Lync PC
Varenr.: 26658
(202581-01)

Lagerstatus: På lager

1.399,00 DKK

Anbefales til
Plantronics Blackwire C725-M anbefales til dig, der arbejder i støjende arbejdsmiljøer. Aktiv støjreducerende teknologi reducerer forstyrrende baggrundsstøj, så du kan fokusere på din samtale og dit arbejde.


Lydkvalitet
Blackwire C725-M har aktiv støjreducering (ANC) og giver dig mulighed for at holde fokus på arbejde ved at filtrere baggrundsstøj fra.

Med Blackwire C725-M kan du fordybe dig i hi-fi stereolyd, hvad enten du har opkald via din PC, deltager i telefonkonferencer eller lytter til musik. En dynamisk Equalizer-funktion optimerer lydkvaliteten på din stemme, når du taler og justerer automatisk lydindstillingerne mellem opkald og musikafspilning, så du altid har et perfekt lydniveau, både når du taler og hører musik.

Blackwire C725-M har en støjreducerende mikrofon samt indbygget PC-Wideband-lyd, der giver klar og tydelig tale samt fjerner baggrundsstøj, når du taler. Headsettet har også Digital Signal Processing (DSP), der giver mere naturligt klingende stemmer, og SoundGuard®-teknologi forhindrer støjniveauet i at stige over 118 dBA og beskytter mod pludseligt opståede høje lyde.


Brugervenlighed
Det er hurtigt og nemt at besvare opkald med Blackwire C725-M. Headsettet har indbygget Smart Sensor-teknologi, som gør det muligt at besvare et opkald ved blot at tage headsettet på. Voice alerts giver status på forbindelse, volumen, og om headsettet er sat på mute eller ej.

Blackwire C725-M har intuitive kontroltaster på ledningen, så du nemt kan besvare og afslutte opkald, skrue op og ned for lyden samt sætte headsettet på mute.


Komfort
Headsettet har ultrabløde ørepuder, der giver god komfort hele dagen. Herudover er headsettet nemt at folde sammen og transportere, da det kan lægges i det medfølgende opbevaringsetui, som nemt kan være i computertasken.

- Opkald på PC, mobiltelefon og tablet

- Aktiv støjreducering (ANC)
- Smart Sensor™-teknologi forenkler håndfri opkald
- Automatisk justering af lyd ml. opkald og musikafspilning
- PC wideband lyd giver PC-telefoni i høj kvalitet
- SoundGuard® teknologi beskytter mod pludselige høje lyde

- DSP giver mere naturligt klingende stemmer
- Voice alerts oplyser dig om taletid, volumen mv.
- Lys på ørepuden viser dine kolleger, at du taler
- Stream musik, podcasts, GPS og meget mere

Denne variant er optimeret til Microsoft Skype for Business

Data Sheet DE

Data Sheet EN

Manual DE

Manual DK

Manual EN

Manual FI

Manual NO

Blackwire 725 Lync
  • Blackwire 725 Lync
  • Blackwire 725 Lync
  • Blackwire 725 Lync
  • Blackwire 725 Lync
  • Blackwire 725 Lync