Prowise Touchscreen 55”

PC
Varenr.: 38304
(PW.1.15055.0001)

Lagerstatus: På lager

18.999,00 DKK

Prowise Touchscreen 55” er et flot display beregnet til blandt andet møderum, hvor det er muligt at interagere med f.eks. præsentationer og Windows skrivebordet direkte på skærmen.
Løsningen er velegnet til videokonferencemøder i f.eks. Skype for Business, Microsoft Teams, Cisco Jabber og mange flere.

Høj opløsning
Der sidder et 4K UHD IPS panel i Prowise Touchscreen 55” med en opløsning på op til 3840 x 2160 ved 60Hz, som giver jer klare billeder og en utrolig flot farvegengivelse. Derudover er skærmen udstyret med Anti-Glare Pro glas, der gør den afvisende overfor sollys og genskær.

Indbygget Soundbar
Der er indbygget højttalere i Prowise Touchscreen, der leverer Dolby 2.1 og 15W subwoofer, der giver en fyldig lyd. Det er ligeledes muligt at tilslutte ekstern højttaler via 3,5 mm. jack eller RCA.

Betjening direkte på skærmen
Med Touchscreen i skærmen er det muligt for jer at tegne og skrive direkte på jeres skærm og dermed lave notater digitalt.
Der medfølger to trykfølsomme penne, der virker perfekt sammen med Prowise Ink og Microsoft Ink.

Personlige indstillinger og brugervenlighed
Du kan opsætte Prowise Touchscreen 55” til at lade dig lave login via NFC, hvorved dine personlige præferencer og opsætning er tilgængelig med det samme.
Skærmen understøtter Apple AirPlay og kan ligeledes tilgås trådløst fra Chromebook og Android enheder.

Garanti der holder
Prowise skærme har den laveste fejlfrekvens på markedet, fem års fuld garanti og mulighed for forlængelse il 8 år på hele skærmen.

- 4K UltraHD IPS panel
- 55” TouchScreen
- 3 x HDMI 2.0
- 1 x USB touch port
- 2 x USB 2.0
- 1 x USB 3.0
- Vesa 400 x 400 mm
- Skærm vægt 44 kg.

Data Sheet EN

Prowise Touchscreen 55”
  • Skærm til videokald
  • Touchskærm til mødelokaler