Globe Systems Persondatapolitik (GDPR)

Globe Systems er dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger.


Globe Systems A/S
Pi 2, Søften
8382 Hinnerup
Denmark
E-mail: service@globesystems.dk
Telefon: +45 7020 7473
CVR-nr. 25986679

Når du køber hos os, behandles følgende personoplysninger:

 
•  Når du køber en vare hos os, har vi brug for debitor-stamdata om dig for at kunne ekspedere ordren og levere varen.
•  Disse oplysninger vil være firmanavn, adresse, telefonnummer, mail, kontaktperson, leveringsadresse, CVR-nr. og bankoplysninger.
•  Oplysningerne er typisk afgivet af dig, som kunde i forbindelse med vores samhandel. Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe vi har en samhandel. Og under henvisning til bogføringsloven skal oplysningerne opbevares minimum 5 år efter faktureringen.
 
Når du sælger til os, behandles følgende personoplysninger:

 
•  For at kunne registrere et varekøb hos dig, har vi brug for kreditor-stamdata om dig.
•  Disse oplysninger vil være firmanavn, adresse, telefonnummer, mail, kontaktperson, leveringsadresse, CVR-nr. og bankoplysninger.
•  Oplysningerne er typisk afgivet af dig, som leverandør i forbindelse med vores samhandel.
•  Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe vi har en samhandel. Og under henvisning til bogføringsloven skal oplysningerne opbevares minimum 5 år efter købet.
 
Når du søger job hos os, behandles følgende personoplysninger:

 
•  For eventuelt at kunne ansætte dig, har vi brug for oplysninger under rekrutteringen.
•  Disse oplysninger vil være navn, adresse, telefonnummer, mail, seneste stillingsbetegnelse, uddannelse, eksamensbeviser, anbefalinger, foto og joberfaring.
•  Oplysningerne er afgivet af dig, som jobansøger i forbindelse med en opfordret eller uopfordret rekruttering.
•  Vi opbevarer dine personoplysninger i op til 6 måneder, efter at vi har modtaget din ansøgning.

 

Cookies og privatlivspolitik
 
Hjemmesiden anvender ”cookies”, en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.


Hjemmesiden anvender cookies, herunder oplysninger om IP-adresse, til følgende formål:
•  Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer for sidebesøg og funktioner.
•  Optimering af brugerens oplevelse af hjemmesiden.
•  Webstatistik, så vi ved, hvor mange, der besøger hjemmesiden.
•  At målrette markedsføring til brugere.
 
Hvilken information indsamles via cookies?

 
Cookies anvendes til de ovenfor nævnte formål ved indsamling af oplysninger om antal brugere af hjemmesiden samt trafik på hjemmesiden. Det giver os mulighed for at tilpasse indhold og annoncering herefter samt generere statistik over hjemmesidebesøgene. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

 

Sådan sletter og undgår du cookies


Som bruger kan du selv bestemme, om du vil acceptere eller slette alle cookies, eller kontrollere det individuelt for hvert enkelt website. Du kan også helt blokere brugen af cookies. Du kan foretage individuelle indstillinger i dine browserindstillinger. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Ændringer af oplysninger

 
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Såfremt du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter dine personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles, eller hvis du har spørgsmål, kan du rette henvendelse til os på E-mail: service@globesystems.dk

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

Udarbejdet den 25. maj 2018.