Plantronics MDA 220 USB

Microsoft Lync Bordtelefon
Varenr.: 26596
(207414-03)

Lagerstatus: På lager

889,00 DKK

Med Plantronics MDA 220 switch boks får du en alsidig løsning, der gør det muligt at tilslutte et Plantronics USB headset til både fastnettelefon og computer på samme tid. Den har et lille og intuitivt design, der gør den lige til at tage i brug.

Nem at tilslutte
Plantronics MDA 220 har USB kabel til brug med PC og Mac, og kan samtidigt sættes til din bordtelefon. Dit headset sættes blot til MDA 220 boksens USB-indgang og så er du kørende. Du kan endda også anvende et Plantronics bluetooth headset sammen med en Plantronics BT300 eller BT600 USB bluetooth dongle. Så har du et headset til mobil, fastnettelefon og computer på samme tid.

Trådløs frihed og ro
Ønsker du at slippe for kabler og mangler du ro omkring dig i det åbne kontor? Plantronics MDA 220 kan kombineres med f.eks. et Plantronics Voyager Focus ANC headset, der fjerner aktivt støj omkring dig, når du har det på. Herved får du en støjreducerende headset løsning til både fastnettelefon, computer og smartphone.

Styr opkald på dit headset
Du kan med Plantronics MDA 220 forbinde din fastnettelefon med en Plantronics HL 10 rørløfter eller en elektronisk varient (EHS kabel), der gør det muligt at besvare opkald på dit headset.
Muligheden for at afslutte og besvare opkald er allerede understøttet på computer uden ekstra tilbehør af de fleste softphones. Du kan blandt andet anvende Plantronics MDA 220 til Microsoft Lync, Skype for Business, Cisco Jabber, Avaya Equinox m.fl.

 

Data Sheet EN

Manual EN

Plantronics MDA220 USB
  • Plantronics-MDA220-USB
  • Plantronics MDA 220
  • MDA220 boks
  • Plantronics MDA220 til PC
  • MDA220 Plantronics boks