Plantronics Voyager 6200 UC Black

Microsoft Lync Mobiltelefon PC
Varenr.: 25651
(208748-01)

Lagerstatus: På lager

2.595,00 DKK

Plantronics Voyager 6200 UC er et let og støjreducerende Bluetooth headset til dig der skal bruge en løsning, som du både kan bruge på kontoret, når du pendler, eller sidder og arbejder i andre støjfulde miljøer.

Holder støjen ude
Plantronics Voyager 6200 UC anvender aktiv støjreducering (ANC), der kommer både dig selv og den du taler med til gode. Der er sidder fire indbygget mikrofoner, der sammen danner et klart lydbillede.
Ved at registrere din stemme op mod støjen omkring dig sørger Voyager 6200 for, at den du taler med får din tale leveret i høj kvalitet. På samme måde kan headsettet sende en form for modstøj ind i dit øre, så den larm, der er omkring dig bliver udlignet.

Unik form og størrelse
Med en diskret bøjle, der er formet som en krave, sidder Plantronics Voyager 6200 UC let om nakken og halsen med en samlet vægt på kun 56 g. Selve lyden leveres i Hi-Fi kvalitet via behagelige ørepropper, der kan skiftes i størrelse, så de passer lige netop dig.
Voyager 6200 er med andre ord designet til at yde kvalitet samtidig med, at det gør sin tilstedeværelse så ubemærket som muligt, så du ikke bliver generet af at have det på.

Holder hele dagen
Plantronics Voyager 6200 UC har indbygget genopladeligt Lithium batteri, der holder op til 14 timer og 9 timer ved tale. Det kan desuden klare op til 14 dages standby.
Dit Voyager 6200 headset oplades enten via den medfølgende dock, eller ved hjælp af et MicroUSB kabel. En fuld opladning tager ca. 1½ time.

Nem at betjene
Kraven på Plantronics Voyager 6200 UC vibrerer automatisk, når du får et opkald, som du nemt kan besvare og afslutte via en knap på bøjlen. Du kan ligeledes slå mute til under et kald, hvis du lige skal spørge en kollega om noget.
Når du sidder i toget på vej til arbejde kan du nemt styre afspilning af musik på Voyager 6200, og hurtigt skrue op og ned for lyden.

Et headset til det hele
Voyager 6200 UC benytter Bluetooth 4.1 teknologi og er certificeret til brug sammen med Skype for Business og det er også kompatibelt med andre softphone løsninger såsom, Cisco Jabber, Avaya Communicator, Avaya Equinox m.fl.
Headsettet forbindes til din PC eller Mac via Plantronics BT 600 USB Bluetooth dongle, der også følger med i pakken. BT 600 er parret med dit headset fra fabrikken, så det er klar til bruge med det samme.
Du kan også forbinde Plantronics Voyager 6200 UC til din iPhone eller Android smartphone via bluetooth. Dit headset vil automatisk registrere om et kald kommer fra din computer eller mobiltelefon.

- ANC støjreduktion
- Vejer 56 g.
- Bluetooth 4.1
- Op til 10 m. rækkevidde
- Op til 30 m. rækkevidde til Bluetooth Class 1 enheder
- Op til 14 timers batteri
- Op til 9 timers tale
- 14 dages standby
- Fuld opladning på 1½ time
- Hi-fi stereo lyd
- Ørepropper i S, M og L
- Kald og mediestyring på headset
- BT600 USB dongle medfølger
- Rejsetaske, ladedock, USB ladekabel, ørepropper og quick guide

Data Sheet EN

Manual EN

Plantronics Voyager 6200 UC Black
  • Plantronics Voyager 6200 UC Sort
  • Voyager 6200 UC Bluetooth headset
  • Voyager 6200 Skype headset
  • Voyager 6200 headset
  • Voyager 6200 til mobiltelefon
  • Plantronics Voyager 6200 mobil headset
  • Støjreducerende headset