Plantronics Voyager 6200 UC Sand

Microsoft Lync Mobiltelefon PC
Varenr.: 25654
(208749-01)

Lagerstatus: På lager

2.595,00 DKK

Plantronics Voyager 6200 UC giver dig ro og fokus på opgaven. Med aktiv støjreducering (ANC) lukker Bluetooth headsettet støjen ude for dig og den du taler med. Du får her en løsning, som kan bruges både med din Apple iPhone eller Android smartphone, og ligeledes sammen med din softphone på computeren.

Bliv ikke distraheret
Ved hjælp af fire indbygget mikrofoner i kravebøjlen kan Plantronics Voyager 6200 UC intelligent adskille din stemme fra den tale og baggrundsstøj, der er omkring dig i det åbne kontor.
På den måde sørger dit Bluetooth headset for, at din stemme bliver leveret klart og tydeligt til den du taler med. Voyager 6200 kan på samme måde sende en form for ”modstøj” ind i dine ører, der udligner larmen omkring dig, så du en ren lyd af samtalen.

Designet til at blive glemt
Plantronics Voyager 6200 UC er med sine 56 g. så let, at du stort set ikke bemærker du har det på. Derudover er den primære vægt fordelt omkring nakke og hals, idet batteri og mikrofoner sidder indbygget i den kravebøjle, der hviler diskret og naturligt, når du har den på.
Lyden i Voyager 6200 UC er i Hi-fi kvalitet og sendes ind i ørerne via ørepropper, der kommer i tre forskellige størrelser, så du kan få dem til at sidde behageligt og uden de falder ud.

Lang taletid
Der sidder et genopladeligt Lithium batteri i Plantronics Voyager 6200 UC, som giver dig op til 14 timers brug ved alm. aflytning og op til 9 timer ved kombineret tale og musik forbrug. Du kan lade dit bluetooth headset ligge på standby i op til 14 dage før det kræver en opladning.
Voyager 6200 kan oplades på ca. 1½ time og dette kan gøres via den dock du får med i pakken, eller via alm. MicroUSB kabel.

Intuitiv betjening
Når du har Plantronics Voyager 6200 UC på, vil du automatisk kunne mærke, når du får en besked eller et indgående påkalde. Kravebøjlen vibrerer nemlig, så du ikke går glip af en vigtig samtale, når telefonen ligger i jakkelommen. Du kan hurtigt besvare og afslutte kald på bøjlen og der er desuden også mute funktion.
Du kan også nemt styre volumen, når du sidder og hører netradio eller din yndlingsmusik på Voyager 6200.

PC, Smartphone, tablet…
Plantronics Voyager 6200 UC giver dig en løsning til det hele. Via Bluetooth 4.1 kan du nemt forbinde headsettet med din smartphone eller tablet.
Ved hjælp af den medfølgende Plantronics BT 600 USB Bluetooth dongle kan du ligeledes hurtigt forbinde dit headset med din PC eller Mac.
Voyager 6200 er certificeret til Skype for Business og er kompatibel med de fleste førende softphones – blandt andet Avaya Communicator, Avaya Equinox og Cisco Jabber.

- ANC støjreduktion
- Vejer 56 g.
- Bluetooth 4.1
- Op til 10 m. rækkevidde
- Op til 30 m. rækkevidde til Bluetooth Class 1 enheder
- Op til 14 timers batteri
- Op til 9 timers tale
- 14 dages standby
- Fuld opladning på 1½ time
- Hi-fi stereo lyd
- Ørepropper i S, M og L
- Kald og mediestyring på headset
- BT600 USB dongle medfølger
- Rejsetaske, ladedock, USB ladekabel, ørepropper og quick guide

Data Sheet EN

Manual EN

Plantronics Voyager 6200 UC Sand
  • Plantronics Voyager 6200 UC Skype headset
  • Voyager 6200 støjreducerende headset
  • Headset til Cisco Jabber
  • Plantronics Voyager 6200 Bluetooth headset
  • Voyager 6200 støjreducerende headset
  • Plantronics Voyager 6200 headset
  • Voyager 6200 til mobiltelefon