Plantronics Voyager 8200 UC White

Microsoft Lync Mobiltelefon PC
Varenr.: 25684

Lagerstatus: På lager

2.609,00 DKK

Plantronics Voyager 8200 UC er et støjreducerende headset, som er udviklet til ikke kun at give dig fremragende lyd, men også skærme dig for den larm, der kan forekomme i dit omkringværende arbejdsmiljø. Headsettet forbinder via bluetooth til både computer og smartphone.

Luk baggrundsstøjen ude
Det kan være en stor udfordring at få fokus og ro i moderne storrumskontorer, når man arbejder mens man pendler, eller blot ønsker at slappe i flyveren på forretningsrejsen. Det er her Plantronics Voyager 8200 UC kommer ind som et stærkt værktøj i kampen mod støj.
Der anvendes ANC teknologi i headsettet, hvilket gør det i stand til at lukke tale og støj omkring dig ude. I stedet for at blive forstyrret af snak, døre som går op og i, og klikkende lyde fra printeren, så kan du lukke dig inde i dit eget virtuelle frirum uden at skulle være fysisk adskilt fra dine kolleger.
Med Voyager 8200 UC er det dog også muligt at indstille det til at lukke lyd ind, hvis du f.eks. bare vil høre lidt musik mens du arbejder, men stadig gerne vil kunne høre hvad der foregår omkring dig.

Ingen støj til kunden
Plantronics Voyager 8200 UC er også udstyret med mikrofoner i begge højttalere, hvilket gør det i stand til at måle både det du siger og den lyd, der kommer fra din omgivelser. Derved kan bluetooth headsettet intelligent finde ud af hvad der er støj, så den du taler med ikke bliver generet under samtalen.

Forbind til både PC og mobil
Voyager 8200 UC er udstyret med bluetooth 4.0 og NFC, hvilket gør det let at slutte headsettet til din iPhone eller Android telefon. Hvis du sidder i fly, hvor bluetooth skal være slået fra, kan du i stedet tilkoble dit Plantronics headset via 3.5 mm jack-kabel, der følger med i pakken.
Du kan også anvende Plantronics Voyager 8200 UC til softphone på computeren. Med Plantronics BT 600 USB bluetooth dongle er dit headset plug n’ play med det samme.

- Rækkevidde op til 10 m.
- Rækkevidde op til 30 m. til Bluetooth Class 1 enheder
- Bluetooth 4.0 NFC
- Op til 20 timers taletid
- Standby tid op til 1 måned
- Ladetid ca. 3 timer
- Vejer 289 g.
- Aktiv støjreducering (ANC) og DSP
- Styr musikafspilning på headsettet
  (Skift nummer, volumen)
- Besvar/afslut opkald på headsettet
- Multipoint-teknologi (forbind med to enheder på én gang)
- Voice alerts informerer om lavt batteriniveau, forbindelsstatus m.m.
- Headsettet beskyttes på farten af den medfølgende stofpose
- Batteri indikator vises på iPhone telefoners display
- USB-ladekabel og 3.5 mm jackkabel medfølger
- Plantronics BT 600 bluetooth USB dongle medfølger

 

Data Sheet EN

Plantronics Voyager 8200 UC White
  • Plantronics Voyager 8200 ANC
  • Voyager 8200 headset
  • Støjreducerende headset
  • Voyager-8200-headset