Polycom Pano

Mobiltelefon PC
Varenr.: 42481
(7200-84685-101)

Lagerstatus: På lager

13.575,00 DKK

Polycom Pano er en smart lille boks, der lader dig dele indhold fra både computer, smartphone og iPad på storskærmen i mødelokalet.

Nem at tilslutte
Pano boksen forbindes til skærmen via almindeligt HDMI- stik og kan monteres diskret på væggen via det medfølgende vægbeslag. Den kobles på netværket via LAN-stik. Herefter er den klar til brug.
Det er udgang til ekstern HDMI enhed og hvis jeres møderumsskærm har touch kontrol kan denne tilsluttes Polycom Pano via USB.

Trådløs skærmdeling
Med Polycom Pano har du en enhed, der både undersøtter Miracast og AirPlay. Dvs. at du via din laptop trådløs kan dele dit Windows skrivebord med den andre mødedeltagere. Miracast kan også bruges til at dele billeder, video og præsentationer fra din Samsung smartphone og video streames via AirPlay på iPhone og ligeledes en slide fra din iPad.
Det er muligt at streame fra op til 4 enheder på samme tid, hvis man f.eks. skal holde grafer og Excel ark op mod hinanden, eller sammenligne design på forskellige billeder.

Spar tid for dig og dine gæster
I kraft af, at man let kan dele sine PowerPoint, billeder eller Excel ark trådløst sparer det jer tid under mødet. Man slipper for at hive kabler ud, finde adaptere, eller videresende dokumenter til en der har særskilt adgang.
Polycom Pano kan sættes op så jeres gæstenetværk også har adgang til den. Herved kan jeres kunder eller andre besøgende også let dele deres ting på skærmen i møderummet.

- Trådløs skærmdeling
- Understøtter Miracast og Airplay
- Understøtter touch control
- Vægbeslag og 1.8 m. HDMI kabel medfølger

Data Sheet EN

Polycom Pano
  • Polycom Pano boks
  • Polycom Pano streaming boks
  • Polycom Pano skærmdeling
  • Polycom Pano til Miracast
  • Polycom Pano AirPlay
  • Polycom Pano streaming