ÅBNE KONTORER KAN VÆRE DISTRAHERENDE

Fordelene ved nutidens åbne kontorer er flere. De tilskynder til mere samarbejdende arbejdsmiljø, hvor dynamisk teamwork kan blomstre.
EN hurtigt spørgsmål til en kollega på tværs af lokalet, og et problem kan løses der og da.

Selvom det åbne kontor er fremragende til samarbejde, byder det dog på udfordringer når du skal fokusere,
da støjniveauet spænder fra mellem 60-65 dB(A)*.

Ydermere kan det være særligt udmattende at flyve på arbejde, med passagerer ofte udsat for støjniveauer mellem 60–85 dB(A)**.

 
ANC er løsningen

Den konstante summen af samtale i det åbne kontor kan i bedste fald være irriterende og i værste fald stressende, hvis dit arbejde kræver koncentration. Headsets med aktiv støjreduktion tilbyder en effektiv løsning på denne situation, hvilket gør det muligt for brugerne tune ud af det åbne kontor og ind i deres individuelle arbejdsverden.

 
Øg produktiviteten med EPOS ANC-headset

EPOS ANC headset reducerer baggrundsstøjen, så du kan fokusere hvornår og hvor du har brug for det, hvilket øger din produktivitet og hjælper dig med at præstere efter bedste evne

ADAPT 660

Maksimer fokus og produktivitet hvor som helst med det ultimative headset drevet af EPOS AI for krystalklare opkald, adaptive ANC og overlegen stereolyd. Nyd en unik UC optimeret løsning med forbedret mikrofon ydeevne.

Adaptiv ANC hjælper dig med at genvinde koncentrationen ved at overvåge dit arbejdsmiljø og justerer støjreduktionen i overensstemmelse hermed; endda reducere vindstøj, når du er udendørs.

Kom direkte ind i samarbejdet via en dedikeret knap der starter Microsoft Teams på din pc, via donglen der er  inkluderet.

Uanset om du arbejder på et åbent kontor, arbejder på farten eller nyder en afslappet pendling med overlegen stereolyd øger ADAPT 600 effektiviteten og
forbedrer velvære; et vigtigt lydværktøj til nutidens mobil arbejdsstyrke.

VIGTIGE FUNKTIONER

Fremragende opkaldsklarhed drevet af EPOS AI

Maskinlæring udviklede algoritmer optimerer stemmeoptagelse, for en naturlig lytteoplevelse fra tre avancerede mikrofoner

Genvind koncentrationen når som helst, hvor som helst

Fire adaptive ANC-mikrofonsystemmonitorer dit arbejdsmiljø og justerer støj reduktion af åbne kontorer, samtidig med at vindstøjen reduceres udendørs

Bliv organiseret med Alexa

Tryk og hold for at aktivere Alexa og forbliv på toppen
i din daglige forretning. Gå aldrig glip af et møde og
planlæg din tidsplan både på og uden for kontoret.

Sikre klar lyd med en certificeret løsning

Certificeret til Microsoft Teams og optimeret til UC

Oplev overlegen lyd for at øge dit fokus

Berømt stereolyd og en personlig lyd profil betyder, at du kan nyde musik i høj kvalitet til hjælpe dit fokus på arbejdet.

ADAPT 560 II

2. generation ADAPT 500-serien introducerer et ny, let headset og blødere ørepuder til langvarig komfort. Tekstureret stof med høj friktion forbedrer ørepudens pasform, løfter brugeroplevelsen ved opkald, aktivering af ANC eller lytter til musik.

Dette on-ear Bluetooth® headset gør det nemmere at fokusere i et åben kontor og dig på farten. En bomarm optimerer stemmeoptagelse, garanterer at brugerens stemme bliver hørt og foldes problemfrit ind i
ørekop, når den ikke er i brug. Arbejd hvor som helst med ANC, der reducerer baggrundsstøj og understøtter koncentrationen.

Skift mellem to Bluetooth®-enheder ved hjælp af multi-point tilslutningsmuligheder og tal i op til 41 timer uden genopladning. Materialer af høj kvalitet og gennemtænkt design gør dette til et lydværktøj i virksomhedskvalitet, der tilbyder perfektioneret komfort og større produktivitet.

VIGTIGE FUNKTIONER

Få krystalklare opkald når du vil

Den slanke, foldbare bomarm og to avancerede
mikrofoner optimerer stemmeoptagelse.

Koncentrer dig når som helst og hvor som helst med ANC

Fire ANC-mikrofoner reducerer baggrundsstøj for at understøtte øget fokus sammen med bløde puder til god lydisolering

Nyd en all-day komfort

Blødere pandebånd og ørepuder reducerer potentielle trykpunkter for at sikre en behagelig pasform på kontoret eller på farten

Skift ubesværet mellem dine yndlingsenheder

Med multipunktsforbindelse til to vilkårlige Bluetooth® enheder samtidigt

Skub bomarmen væk for et slankt look

Den smarte og praktiske bomarm design problemfrit integreres i ørekoppen og kan trækkes tilbage når du ikke er i et opkald

ADAPT 460T

Bliv ved med at bevæge dig, hold fokus og vær produktiv med et in-ear, neackband headset, der leverer rig, naturlig lyd og ANC uanset om det er på arbejde eller på farten.

Stil ind på klare forretningsopkald hvor som helst, når som helst, med et subtilt vibrerende nakkebånd, det betyder du vil aldrig gå glip af et opkald. Nyd den aktive støjreduktion reducerer baggrundsstøj og øge koncentrationen.

Fra støjende kontor til lufthavnslounge, sørg for, at du bliver hørt, med støjreducerende mikrofoner, der optimerer tale og reducerer baggrundsstøj.

VIGTIGE FUNKTIONER

Øg din produktivitet med ANC

Dit in-ear neckband headset er med til at vedholde din koncentration i støjende omgivelser, med et avanceret fire-mikrofon ANC system.

Tydelige forretningsopkald med UC-optimeret løsning

Imponerende lyd med en Microsoft Teams certificeret/ UC-optimeret løsning og subtilt vibrerende nakkebånd signalering af indgående opkald

Nyd overlegen komfort og pasform

Letvægtskonstruktion og komfortable øretelefoner
med et udvalg af fire par ørepropper, plus alsidig
enkelt- eller dobbeltsidet brug

Hold forbindelsen til dine yndlingsenheder

Flerpunktsforbindelse til to aktivt parret Bluetooth®-enheder og otte enheder på parringslisten

Snak hele dagen

Med op til 14 timers taletid

ADAPT 360

Hold fokus med ANC, der reducerer baggrundsstøj, hjælper til at du kan koncentrerer dig om dig selv, ikke det travle åbne kontorer og øger produktiviteten. Sikre klare forretningsopkald med en optimeret løsning til UC og skift nemt mellem enheder, mens du multitasker.

Nyd over-øret design og ergonomiske ørepuder, der tilføjer støjdæmpning og langvarig komfort. Op til 46 timers batterilevetid og foldbart design, der er nemt
at opbevare og pakke. Styrk din præstation med professionel kvalitet og slankt, behageligt design i sort eller hvid, der passer til din stil.

Med mulighed for EPOS Manager og EPOS Connect software, kan du sikre optimal funktionalitet. Insister på et headset med fantastisk lyd, der er bygget til at holde og vil hjælpe dig med at udmærke sig i nutidens arbejdsplads

VIGTIGE FUNKTIONER

Koncentrere dig i støjende omgivelser

Takket være Active Noise Cancellation, der reducerer baggrundsstøj, øges dit arbejdsfokus

Sikre klar lyd med en certificeret løsning

Certificeret til Microsoft Teams og optimeret til UC

Skift ubesværet mellem dine yndlingsenheder

Med multipunktsforbindelse til to vilkårlige Bluetooth® enheder samtidigt

Nyd stilrent og komfortabelt design

Til og fra arbejde med et moderne look i sort
eller hvide og bløde, ergonomiske ørepuder til maksimal komfort

Højkvalitets stereolyd og pålidelig ydeevne

Stream stereomusik på farten, du kan drage fordel af op til 46 timers batterilevetid

ADAPT 260 STEREO

Hvis arbejde betyder opkald via flere enheder, skal du vælge et trådløst headset der passer til din dynamiske arbejdsstil på den hybride arbejdsplads.
Let, bærbar og trådløs, dette fleksible headset holder dig i toppræstation. Bomarmen holder dig tættere på samtalen og foldes let sammen ind i pandebåndet for et rent, moderne look.

Fokuser, mens du lytter
til musik på arbejdet med stereolyd og spring direkte ud i det virtuelle møder via en Microsoft Teams-certificeret eller UC-optimeret løsning.

VIGTIGE FUNKTIONER

Nyd fleksible tilslutningsmuligheder og fantastisk lyd

Forbind trådløst via Bluetooth® til to af dine
yndlingsenheder på samme tid og nyd fatastisk
stereolyd

Maks komfort og din produktivitet

Med tykke, bløde ørepuder i kunstlæder, der giver maksimal komfort hele dagen og passiv støjdæmpning

Microsoft certificeret og optimeret til UC

Få en problemfri brugeroplevelse fra varianter optimeret til UC og certificeret til Microsoft Teams med en dedikeret Teams-knap

Hold stilen med et stilfuld design

Se godt ud på arbejdet eller på farten med moderne design og en bomarm, der foldes diskret ind i pandebånd

Ekstremt bærbar til at holde dig i bevægelse

Med et smart, foldbart, fladt ørekopdesign og -stofpose, skal du blot pakke sammen og gå videre til din næstearbejdsopgave

IMPACT SC 660

Premium trådløse Bluetooth®-headset til erhvervslivet og fagfolk på farten, som kræver høj kvalitets lyd og enestående bærekomfort.

IMPACT 600-serien er designet til at give professionelle fleksibilitet og mobilitet til at kommunikere på kontoret og på farten. Samt at kunne skifte problemfrit imellem flere Bluetooth® enheder fra et enkelt headset. 

IMPACT 600-serien er fremstillet med high-end materialer til EPOS’ høje standarder til at sikre maksimal holdbarhed og designkvalitet. 

Med EPOS Room Experience™ teknologi*, giver det lytteren indtryk af, at de har en samtale med en person i samme rum. Denne realistiske lyd giver en mere naturlig og behagelig lytteoplevelse.

EPOS - SC 662
EPOS - SC 662

VIGTIGE FUNKTIONER

Klare og naturlig lyd i dit opkald

Med EPOS Voice™-teknologi får du en naturlig lytte oplevelse og ultra støjreducerende mikrofoner giver en tydelig taletransmission

Trådløs frihed

Flerpunktsforbindelse med to Bluetooth® enheder tilsluttet på samme tid, samtidig med 25 m trådløs rækkevidde

Taletid hele dagen

Op til 15 timers taletid

Nem opkaldshåndtering

Med et enkelt tryk kan du besvar/afslut opkald, slå lyden fra og skrue lydstyrken op/ned

Praktisk opladning og opbevaring

Nem docking af headset mellem opkald med magnetisk opladning

Vil du gerne kontaktes?

Skriv dig op her, så hører du fra os snarest muligt. Vi ser frem til vores snak.