EXPAND-VISION

Alt-i-en-videosamarbejdsløsning til nutidens hybride arbejdsplads og kontor. Deltag i møder med et enkelt klik, og nyd en komplet Microsoft Teams-oplevelse. Forbedrer samarbejdet med fuld HD-video og enestående stemmestyring og støjreduktion – styret af EPOS AI ™.

Med EXPAND produktlinjen tilbyder EPOS professionelle konferenceløsninger til mødelokaler og kontorer. Disse løsninger giver krystalklar kommunikation under møder – uanset lokalitet.

De følgende præsentationer hjælper dig med at finde frem til den perfekte konferenceløsning. Valget af den rigtige løsning kan spare dig tid og penge og samtidig øge den kollektive produktivitet

EXPAND VISION 1

Comming Soon

Fuldend din hybride arbejdsopsætning med EXPAND Vision 1. Dette kompakte, bærbare USB-webcam leverer ultraskarp video og enestående stemmeoptagelse, uanset om du arbejder hjemmefra, på farten eller på et individuelt kontor.

Se og lyd professionelt med EPOS Audio™ og et 4K-kamera, der er optimeret til at producere det bedste billede under alle lysforhold.

EPOS - Vision 1

VIGTIGE FUNKTIONER

Oplev ubesværet videokonference med to støjreducerende mikrofoner, der sikrer, at du bliver hørt tydeligt. Juster billedet hurtigt og nemt med blot et par klik, med kontrol over nøgleindstillinger som synsfelt, lys og farve.

Nem at tage med overalt, takket være det robuste aluminiumsdesign og en praktisk bæretaske. Opsæt på få sekunder ved hjælp af den integrerede monteringsclips, der er omhyggeligt konstrueret til at passe til enhver skærm.

Certificeret til Microsoft Teams og Zoom og optimeret til førende UC-udbydere for en problemfri mødeoplevelse.

EXPAND VISION 3T

High-definition videobar til Microsoft Teams Rooms på Android™ til nutidens smarte kontor. Deltag i møder med kun ét tryk, og nyd en fuld Microsoft Teams-oplevelse.

Leveres uden højttalertelefon for frihed til at vælge mellem EPOS EXPAND 80T eller EXPAND 30T for en Microsoft Teams-certificeret løsning.

EPOS - Vision 3
EPOS - Expand Vision 3

VIGTIGE FUNKTIONER

Input/output

-Ethernet, HDMI out, USB-C/Display port, USB-A, MicroSD

Bluetooth

-Version 5.0
Bluetooth® profiles: A2DP, HSP, AVRCP
Microsoft Teams proximity join

Supported

-Dual-screen og Touch-screen 

Fjernstyring

-Microsoft Teams admin center

Sikkerhedslåg

-KensingtonTM

EXPAND VISION 5

Comming Soon

Tag videokonferencer til et nyt niveau med EXPAND Vision 5 til små mødelokaler. En kraftfuld alt-i-en videobar med enestående lydydelse og knivskarp video takket være to integrerede højttalere og fire mikrofoner. Certificeret til Microsoft Teams Rooms på Android™ (med EXPAND Control), RingCentral Rooms™ og Zoom Rooms.

EPOS - Expand Vision 5
EPOS - Expand Vision 5

VIGTIGE FUNKTIONER

Easy to set up with flexible mounting options, cable management and electro-mechanical pan/tilt for optimal installation. Leverage the built-in compute to run UC applications natively on the device for a seamless user experience.

The powerful speakers and adaptive noise-cancelling microphones allow participants to hear and be heard clearly, while the 4K Sony camera delivers exceptional image quality and optimal room coverage. Enterprise-grade security ensures the highest standard for data safety.


Easy to set up with flexible mounting options, cable management and electro-mechanical pan/tilt for optimal installation. Leverage the built-in compute to run UC applications natively on the device for a seamless user experience.

EXPAND CONTROL

EXPAND Control-tabletten fungerer som enten en mødelokalecontroller eller et planlægningspanel, der problemfrit integreres med førende UC-løsninger til ethvert mødelokale.

Problemfri installation og fleksible ryddelige monteringsmuligheder giver en intuitiv brugeroplevelse, der driver hurtig implementering og adoption.

EPOS - Expand control
EPOS - Expand control

VIGTIGE FUNKTIONER

Ved at bruge tabletten som en møderumscontroller kan den nemt parres med EPOS EXPAND Vision videokonferenceløsninger, hvilket giver friktionsfri møder.

Funktionerne inkluderer one-touch join, juster opkaldsindstillinger eller del indhold ved hjælp af den store anti-refleksskærm med dens ergonomiske betragtningsvinkel.

Ved at bruge det som et vægmonteret planlægningspanel kan brugere se placering og mødedetaljer og reservere ledige mødelokaler på stedet. Flerfarvede LED-indikatorer på siden af ​​tabletten viser tilgængelige mødelokaler.

EXPAND CAPTUR 5

En intelligent højttaler til alle Microsoft Teams Rooms (MTR)-systemer på Windows med et 7-stråleformende mikrofonsystem og Cortana-stemmeassistent. Avancerede stemmegenkendelses- og transskriptionsfunktioner giver en inklusiv mødeoplevelse, som om alt var i rummet sammen.

Øg produktiviteten og engagementet med den aktuelle opgave for alle mødedeltagere ved at sikre fjerndeltagere kan høre alt, som om de var fysisk i rummet. Mød virkeligheden på den hybride arbejdsplads, foren kolleger effektivt, og tag dine virtuelle møder til næste niveau.

EPOS - Capture 5

VIGTIGE FUNKTIONER

Vægt og mål

-vægt på 402 g, samt mål 123 x 53 mm

Connect

-Microsoft Teams Rooms on Windows compute unit

EPOS VoiceTM technology

-For a clear and natural listening experience. Beamforming digital
MEMS omnidirectional microphones (7 microphones)

Mikrofoner

-7 digital MEMS omnidirectional microphones

Kommunikation

-Exceptional conversation experience with excellent speech
intelligibility and double-talk performance, even in challenging
environments. Achieved through a highly advanced beamforming
and echo cancelling system.

EPOS BrainAdapt

De seneste år har accelereret digitaliseringen af tværfagligt samarbejde på arbejdspladsen. Dette har resulteret i et øget antal af daglige møder, hvoraf mange af disse er hybridmøder. Da lyden kommer fra både højtaler samt folk omkring dig i mødelokalet, kommer hjernen på overarbejde, da den ikke er udviklet til at håndtere flere forskellige lydmiljøer på én gang.

  • 40 % stigning i tid brugt på at deltage i virtuelle møder
  • 63 % af medarbejdere oplever jævnligt problemer på grund af dårlig lydkvalitet ved opkald
  • 56 % af medarbejderne mener, at god lyd vil forhindre øjeblikke med stress på arbejdet
EPOS

Oplev video- og lydløsninger, der er designet med EPOS BrainAdapt™ teknologi, der gør det muligt for arbejdspladser at opnå:

  1. Øget fokus i hybridmøder
  2. Bedre koncentration: uanset om du er på kontor eller arbejder hjemmefra
  3. Forbedret produktivitet gennem hele arbejdsdagen.

 

Du kan læse mere her!

Small Meeting Rooms

Designet til brug i små møderum med plads til 1-7 personer.

EXPAND 20

EXPAND 30

EXPAND Vision 1

EXPAND Vision 3T

Medium Meeting Rooms

Designet til brug i mellemstore møderum med plads til 11 personer.

EXPAND 80

EXPAND 80 Mic

EXPAND Capture 5

Large Meeting Rooms

Designet til brug i store møderum med plads til 18 personer.

EXPAND 80

EXPAND 80 Mic

Vil du gerne kontaktes?

Skriv dig op her, så hører du fra os snarest muligt. Vi ser frem til vores snak.