Jabra Speak-serien

Udviklet til at gøre konferenceopkaldet enkelt og samarbejdet nemt

Har du brug for kontor-speakerphones til krystalklar kommunikation under dine kundemøder og opfølgningsopkald? Den funktionsrige Jabra Speak-serie gør konferenceopkald nemme med intuitive brugerflader, flere tilslutningsmuligheder, som f.eks. Bluetooth®, og enestående lydkvalitet.

Uanset om du skal bruge en central speakerphone til dit mødelokale eller en bærbar enhed, der er perfekt til at tage med på rejser til salgsmøder, så har Jabra Speak-serien en speakerphone til dig.

Jabra Speak 510

Jabra Speak 510

Jabra Speak 510 er en bærbar højttalertelefon, der giver dig kraft til at forvandle ethvert rum til et mødelokale. Uanset din placering og din tid, kan du nu deltage i samtalen når som helst overalt.

Få den perfekte løsning til lydkonferencer on demand med en kompakt og let design, integreret USB-kabelstyring til hurtig opsætning og en beskyttende rejsetaske.

Tilslut dit USB-kabel eller tilslut via Bluetooth®, og tilslut blot Jabra Speak til din pc, tablet eller smartphone. Det er det. Du er klar til dit møde.

Nyd at få krystalklare og naturligt lydende opkald, som giver deltagerne mulighed for høre og tale tydeligt på tværs af ethvert sted. Vælg Jabra Speak 510, forbedret med Bluetooth, for at oprette forbindelse til enhver smartphone og få friheden til at kommunikere på dine præmisser.

Jabra Speak 710

Jabra Speak 710

Højtydende Omni-directional mikrofon og HiFi-kvalitet højttaler med mulighed for at parre to Speak 710-enheder for en fuld stereooplevelse.

Intuitiv og nem at bruge uden behov for brugertræning eller IT support. Speak 710 leveres med en forudforbundet Jabra Link 380 adapter.

Vær mobil med et letvægtsdesign, beskyttende rejsetaske og 15 timers batterilevetid. Fleksibel enhed til enkeltpersoner eller små samarbejdsgrupper.

Jabra Speak 810

Jabra Speak 810

Samarbejd på den nemme måde med Jabra SPEAK 810. Den enkle konferencehøjttalertelefon, er ideel op til 15 mødelokale deltagere.

Simpel, plug and play USB til din bærbare computer til møder, der kan starte på få sekunder. Tilslutningsmuligheder inkluderer 3,5 mm stik til tablet eller smartphone tilslutning, samt Bluetooth.

ZoomTalk-mikrofoner registrerer den menneskelige stemme, der præsenterer sig i rummet og intet andet. Dette bevarer alle samtaler flydende i begge ender af opkaldet og maksimerer tidsforbruget på et møde.

Drag fordel af fuld kompatibilitet – inklusive opkaldskontrol, med de førende UC/Softphone løsninger og evt Bluetooth-aktiveret smartphone eller tablet.

Vil du gerne kontaktes?

Skriv dig op her, så hører du fra os snarest muligt. Vi ser frem til vores snak.