Mødebookingsskærme

Få dit mødebookningssystem igennem Globe Systems 

ROOMZ

ROOMZ hjælper med at administrere dine arbejdsområder mere effektivt. Med et stilrent design og enkle  funktioner, tilbyder ROOMZ en løsning der hjælper med at optimere brugen af dine møderum.

ROOMZ er den hurtigste og nemmeste integrationsløsning på markedet lige nu, og er perfekt til at styre det fleksible arbejdsmiljø. Med en hurtig installation og synkronisering med Teams er du i gang på ingen tid.

ROOMZ mødebookingsskærmen er 100% trådløse og kan derfor installeres uden strømforsyning eller andet kabel.
Udover synkronisering med Teams har dine medarbejdere også mulighed for at booke direkte på skærmen, hvilket optimerer brugen af jeres mødelokaler.

Med ROOMZ får du let og enkelt fjernet spøgelsesmøderne. Når et mødelokale bliver reserveret, men ikke brugt, genererer det omkostninger, tabt tid og frustrationer fra de øvrige medarbejdere. ROOMZ sørger for automatisk at frigøre et mødelokale, hvis ingen dukker op til en reservation.

Med ROOMZ Analytics får du et hurtigt og nyttigt overblik over dine mødelokaler. Igennem ROOMZ Analytics får du alle de oplysninger du har brug for, til at optimere dine møderum. Udfør din analyse med belægningsdata i realtid leveret af ROOMZ-sensoren.

ROOMZ Flightboard giver et let og elegant overblik over, hvad der sker lige nu. Til gavn for både medarbejdere og gæster. ROOMZ Flightboard kan let bruges på et Smart TV til at forhåndsvise ledige rum efter etage eller bygning.

ROOMZ
GoBright

GoBright giver dig uendelige muligheder for at udnytte kapaciteten på jeres arbejdsplads, på en mere effektiv måde. Med GoBright har du mulighed for at styre og få overblik over dine møderum, kontorpladser og besøgende.

Med GoBright Meet er du sikker på, at mødelokalerne bliver udnyttet fuldt ud. Ingen dobbeltbookninger og reservering sker hurtigt og nemt. Det betyder, at I både sparer penge, tid og plads.

Med GoBright Deskmanager sikrer du et yderst fleksibelt fixed desk-miljø på arbejdspladsen. Dine medarbejdere kan reservere mødelokale eller arbejdsplads når som helst. Samtidig får I mulighed for at booke hele arbejdsområder til gruppe-projekter.

Med GoBright Visit sikrer du, at alle dine besøgende får en professionel og varm velkomst. Når de besøgende er checket ind, får den ansvarlige medarbejder besked. Det sikrer punktlighed og forkorter ventetiden.

Med GoBright View sikrer du, at din organisation altid er up to date med den seneste interne information. GoBright View er velegnet til praktisk talt enhver form for indhold.

GoBright
Flowscape

Med Flowscape bookingløsninger kan du frigøre det virkelige potentiale i dit arbejdsområde

Med Flowscape Panel kan du med to klik booke dit mødelokale i en brugervenlig oversigt.

Samtidig giver LED-lyset i displayet en visuel indikation af, om rummet er ledigt. Flowscape optimerer udnyttelsen af mødelokalet. Du kan nu hurtigt finde et ledigt rum til ad-hoc møder, og samtidig sparer du tid, fordi du ikke skal gå rundt og lede efter et ledigt lokale.

Flowscape Desk Management imødekommer dine behov for fleksibel brug af skriveborde og sikrer optimal udnyttelse af  arbejdspladserne.

Med Flowscape får I smarte sensorer, skrivebordsdongler, optaget lys eller fritstående software til skrivebordsbooking. Med Desk Management kan medarbejderen hurtigt booke et skrivebord, når de ankommer til kontoret eller de kan forhåndsbooke, inden de møder. Med mobilapp’en får medarbejderen et hurtigt overblik over ledige skriveborde, og de kan hurtigt se, hvor deres kollegaer sidder.

Flowscape løsningen kommer også med en Flowmanager, som indeholder et stærkt analyseværktøj til at få indsigt i jeres kontorudnyttelse. Med Flowscapes avancerede udnyttelsessensorer får du nøjagtige data om udnyttelsen af skriveborde og mødelokaler.

Flowscape

Vil du gerne kontaktes?

Skriv dig op her, så hører du fra os snarest muligt. Vi ser frem til vores snak.