Mødebookingsskærme

Få dit mødebookningssystem igennem Globe Systems

ROOMZ hjælper med at administrere dine arbejdsområder mere effektivt. Men et stilrent design, enkle og kraftfulde funktioner, tilbyder ROOMZ en løsning der hjælper med a optimerer brugen af dine møderum.

ROOMZ er den hurtigste og nemmeste integrationsløsning på markedet lige nu, og er perfekt til at styre det fleksible arbejdsmiljø. Med en hurtig installering og synkronisering med Teams, er du i gang på ingen tid.
Udover synkronisering med Teams, har dine medarbejder også mulighed for at booke direkte på skærmen, hvilket optimere brugen af mødelokalerne.

Med ROOMZ får du let og enkelt fjernet spøgelsesmøderne. Når et mødelokale bliver reserveret, men ikke brugt, genererer det omkostninger, tabt tid og frustrationer fra de øvrige medarbejder. ROOMZ sørger for automatisk at frigøre et mødelokale, hvis ingen dukker op til den givende reservation.

Med ROOMZ Analytics får du et hurtigt og nyttigt overblik over dine mødelokaler. Igennem ROOMZ Analytics får du alle de oplysninger du har brug for, til at optimere dine møderum. Udfør din analyse med realtidsbelægningsdata leveret af ROOMZ-sensoren.

ROOMZ Flightboard giver et let og elegant overblik over, hvad der sker lige nu. Til gavn for medarbejder og gæster. ROOMZ Flightboard kan let bruges på et Smart TV til at forhåndsvise efter etage eller bygning.

GoBright giver dig uendelige muligheder for at udnytte kapaciteten på jeres arbejdspladsen, på en mere effektiv måde. Med GoBright har du mulighed for at styre og får et overblik over dine møderum, kontorpladser, besøgende og digitaloplysningens skærme.

Med GoBright Meet er du sikker på, at mødelokalerne bliver udnyttet fuldt ud. Ingen dobbeltbookninger og reservering sker hurtigt og nemt. Det betyder at i både sparer penge, tid og plads.

Med GoBright Deskmanager sikre du et yderst fleksibelt fixed desk miljø på arbejdspladsen. Dine medarbejder kan reservere når som helst og giver samtidig mulighed for at booke hele arbejdsområder til gruppe projekter.

Med GoBright Visit sikre du, at alle dine besøgende møder en professionel og varm velkomst. Når de besøgende er checket ind, vil den aktuelle medarbejder modtage en besked herom. Det vil give en udtryk af punktlighed og forkerte ventetiden.

Med GoBright View sikre du, at din organisation altid er up to date med den sidste interne information. GoBright View er velegnet til praktisk talt enhver form for indhold.

Flowscape er løsningen som hjælper dig, med at frigøre det virkelige potentiale i dit arbejdsområde, igennem Flowscape bookingløsninger.

Med Flowscape Panel kan du med to klik booke dit mødelokale i en brugervenlig oversigt. Samtidig giver LED-lyset i displayet, en visuel indikation af rummet tilgængelighed. Flowscape optimer udnyttelsen af mødelokalet. Du kan nu hurtigt finde et ledigt rum til ad-hoc møder, og samtidig spar du tid ved at lede efter et ledigt lokale.

Flowscape Desk Management bygger en løsning der imødekommer dine behov. Flowscape levere smarte sensorer, skrivebordsdonlger optaget lys eller en fritstående software til skrivebordsbooking. Med Desk Management kan medarbejderen hurtigt booke et skrivebord, når de ankommer til kontoret eller forhåndsbooke. Med mobilapp’en får medarbejderen et hurtigt overblik over ledige skriveborde, samt hurtigt finde hvor deres kollegaer sidder.

Flowscape løsningen kommer også med en Flowmanager, som indeholder et stærkt analyseværktøj til at få indsigt i jeres kontorudnyttelse. Med Flowscapes avancerede udnyttelsessensorer får du nøjagtige data om udnyttelsen af skriveborde og mødelokaler.