Support Headset

Tilpas vores service efter jeres behov

Vi tilbyder forskellige service muligheder, så du får det, der giver jer størst mulig værdi – og kun betaler for relevante ydelser.

Din oplevelse med at handle med os skal være så god, at du vil anbefale os til andre. Vi tror på, at vores service og faglige kompetencer giver dig den største værdi – uanset om du har behov for den helt store servicepakke, eller du blot har brug for os som kvalificeret back up.

Vi har alle typer headset i samtlige prisklasser og qua vores status blandt headset-producenterne er vi altid først med nyheder, opdateringer og andre brugbare data.

Vi samler de informationer, der er relevante for dig, og videregiver dem i det omfang, du ønsker, så du altid er opdateret og kan træffe de rigtige beslutninger
Vi servicerer ca. 900.000 brugere, og har Danmarks største lager af headsets, hvorfra vi sender direkte ud til vores kunder.

Vores højtkvalificerede processer inden for lagerstyring, supporthåndtering og logistik er din garanti for, at du til hver en tid er sikret den bedste oplevelse inden for vores fag.

Ét supportnummer er nok

Når du handler med os, har du kun behov for én support linje. Vi tager hånd om hvert opkald/e-mail og sørger for, at du får løst din udfordring hurtigst muligt.

Kontakt os, hvis du ønsker at trække kundereferencer.

Support Diktering

Vi har adgang til Skandinaviens største eksperter i digital diktering, som har mange års erfaring med opsætning og vedligehold til bl.a. offentlige institutioner, sygehuse og advokatkontorer.

Vi bidrager med en helhedsorienteret løsning, der er skræddersyet til jeres behov.

En effektiv opsætning og implementering af dikteringsløsninger kræver en særlig ekspertise på området. Det er naturligt for os, at jeres dikteringskonstruktion skal virke optimalt fra start.

Hvis I undervejs skulle få behov for støtte og support, er vi klar til at hjælpe jer med kort varsel. Vi står selvfølgelig også klar, hvis der skulle opstå tekniske vanskeligheder, og vi holder jer opdateret i tilfælde af relevante ændringer.

Så er I altid i trygge hænder.

Support AV-Møderum

Vi tilbyder et komplet service- og supportprogram for at sikre, at du får mest muligt ud af jeres investering og at udstyret fungerer optimalt uanset, hvilken platform du anvender. Vi tilbyder flere forskellige niveauer af serviceaftaler, som tager afsæt i konkrete behov og ønsker om det relevante serviceniveau.

Vores kundeservice er garantien for, at alle forespørgsler bliver registreret, igangsat og rapporteret tilbage til dig.

Kontakt os for at høre mulighederne.

Campatiblity Guide
Campatiblity Guide
Campatiblity Guide
Warranty checker