Partnere

Jabra

Vi er Jabra – et verdensomspændende mærke med ægte kærlighed til god lyd. Takket være vores ekspertise inden for lydteknologi til forbrugere, professionelle og det medicinske segment kan vi forene vores passion med et unikt kendskab til det menneskelige øre. Vi har gjort det til en levevej at hjælpe dig med at høre præcis det, du ønsker at høre – hvad enten det drejer sig om at slippe den rigtige lyd igennem eller at filtrere generende støj bort – men vores produkter kan så meget mere, og de er fyldt med avancerede funktioner, der får livet til at lyde bedre.

Poly

Vi er født i 2019 fra Plantronics og Polycom, og vi mener, at folk opnår utrolige ting, når de arbejder sammen. De berømte ord, der tales fra månen – “et lille skridt…” – blev sendt på et af vores headset, og efter det lille skridt fortsætter folk med at bruge vores innovationer i dag til at gøre enorme spring i alle tænkelige områder.

Vi kombinerer legendarisk lydekspertise med kraftfulde video- og skærmdelingsfunktioner for at fjerne gnidninger fra samarbejdet. Fra toget til det åbne kontorlandskab – og alle steder i mellem – gør vi forbindelser mere produktive. Efterhånden som linjerne mellem hjemmet og kontoret udviskes, gør vi det nemmere at høre, dele og se, hvor som helst og når som helst. Vores løsninger reagerer på den menneskelige adfærd og bliver hele tiden mere intelligente. Vores cloud management-værktøjer leverer indsigtsfulde analyser i dag – og endnu flere indsigter i morgen. Og fordi det er vigtigt, at det hele fungerer problemfrit for de mennesker, der administrerer og bruger det, er vores tilbud tæt integreret med verdens mest pålidelige platforme og tjenester.

Epos

Based on pioneering audio technology, we strive to unleash human potential by perfecting audio experiences and delivering innovative design and performance with all of our audio solutions.

EPOS is part of the Demant group – a world-leading audio and hearing technology group that offers solutions and services to help people connect and communicate with the world around them. The Demant Group operates in a global market with companies in more than 30 countries, employs more than 14,000 employees, and generates an annual revenue of around DKK 14 billion.

Plenom

We have designed and developed Kuando products in Denmark since 2003 and strive every day to make your experience with them even better. We deliver only first class hardware products & premium software developed by our team of engineers that proudly ensure their quality. Through selected and trusted distributors, System Integrators and resellers – our channel partners cover more than 50 countries. In combination with our partners and internal consultants, we are creating designs/solutions to meet the needs of a wide range of different companies & office spaces around the globe.

Our passion is making the REAL-TIME STATUS concept a reality as we recognize that activity-based, collaborative workspaces are the new way of working. Communication between people is the traffic flow of information. We all know that Traffic-Jams are frustrating and non-productive which is why a Traffic light is needed to regulate the flow. Likewise the office needs Real-time Presence Status light. A kuando Busylights is a solution to keep the workflow high and avoid unproductive ‘Office-Jams’ while allowing people to intelligently interact with people in the open office – between locations, floors and countries.

Jansson

Jansson er en dansk virksomhed, der fokuserer på at levere høj kvalitet inden for teknologi og konsulenttjenester. De kombinerer ekspertise med innovative løsninger for at imødekomme deres kunders unikke behov. 

De tilbyder skræddersyede IT-konsulenttjenester, herunder softwareudvikling, netværksløsninger og rådgivning om digital transformation.

MiraliX

Miralix er en dansk softwarevirksomhed, som i mere end 24 år har hjulpet erhvervslivet med intelligent håndtering af kundekontakt.

Vi tilbyder operatøruafhængige kundeserviceløsninger med kontaktcenter og omstillingsbord, der kan forbinde dine kunder med din virksomhed og gøre det nemt at yde endnu bedre kundeservice.

Med vores løsninger får du frihed til at arbejde, hvorfra du har lyst. Vi gør det nemlig muligt at modtage kø-opkald og bidrage til virksomhedens kundeservice, uanset om du er på kontoret, på farten eller arbejder hjemme.

KMD

KMD er blandt Danmarks største it- og softwarevirksomheder

KMD har fdelinger i København, Århus, Odense og Aalborg. Hovedparten af KMD’s forretning udspringer af egen softwareudvikling, og virksomheden udvikler og leverer it-løsninger til kommuner, stat og private virksomheder. KMD koncernen har en årlig omsætning på omkring 4 mia. kr. og har cirka 3.400 ansatte. KMD er ejet af Advent International og Sampension.

KMD har i 40 år spillet en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske velfærdssamfund, og virksomheden har sin andel i, at den offentlige sektor i Danmark i dag fremstår som en af de bedst drevne, mest effektive og digitale offentlige sektorer i verden.
 
KMD arbejder hele tiden på at skabe nye muligheder for vores kunder, og KMD ser det som sit ansvar at bidrage med initiativer og løsninger, der understøtter og udvikler Danmarks velfærd. Den offentlige sektor står over for betydelige udfordringer: Færre hænder skal hjælpe flere borgere, og økonomien skal række længere. KMD ser talegenkendelse som et svar på, hvordan samfundet på en og samme tid kan forbedre servicen for borgerne og samtidig frigøre ressourcer for det offentlige.
 
KMD er i dag positioneret som den måske førende leverandør af talegenkendelse i Danmark, og har flere kunder end nogen anden leverandør af talegenkendelse. KMD har en ambition om fortsat at levere de bedste og mest moderne talegenkendelsesløsninger på markedet, og det er vigtigt for KMD, at vi på alle områder leverer det optimale til vores kunder. Godt mikrofonudstyr spiller en nøglerolle for en god genkendelsesgrad og en god brugeroplevelse, og gennem partnerskabet med Globe Systems får vores kunder en række unikke fordele – herunder optimal support og rådgivning omkring mikrofonudstyr.

Læs mere om KMD Talegenkendelse

Logitech

Logitech er en schweizisk virksomhed der fremstiller innovative kvalitetsprodukter designet til at gøre dagligdagen nemmere og sjovere for mange mennesker. Logitech blev grundlagt i 1981 i Lausanne i Schweiz, men flyttede hurtigt til Silicon Valley. Logitech var en af pionererne inden for design af innovativt periferiudstyr til computere, herunder den infrarøde trådløse mus, den tommelfingerstyrede trackball, lasermusen og meget mere.

Siden disse tidlige dage har vi udvidet både vores ekspertise inden for produktdesign og vores tilstedeværelse på det globale marked. Alle vores produkter er designet med fokus på at hjælpe vores kunder med at oprette forbindelse til og interagere med den digitale verden. Design er omdrejningspunktet i alt hvad vi skaber, og alle vores teams har 100 % fokus på det for at kunne skabe unikke og meningsfulde produkter.

Zoom

Zoom har et intuitivt interface, hvor du enten kan planlægge dine webinarer eller spontant oprette et møde med det samme. Dine mødedeltagere kan let komme på mødet via et delt link fra en mail, eller du kan sende en url direkte via chat, så I kan gå i gang med det samme.

Hvad får du med Zoom Meetings?

  • Deltag nemt i møder via PC, Mac, tablet eller smartphone.
  • Kræver ingen licens til mødedeltagere og gæster.
  • Whiteboards, chat og virtuel håndsoprækning til undervisning online.
  • Styr nemt mødet og undervisningen med mute- og chatkontrol.
Infocare
Neisa

Som Nordens førende leverandør af service- og supportydelser inden for it-teknologi, er InfoCare et unikt tilbud til markedet.

Sammen med Infocare’ servicepartnere, har de mere end 160 servicepunkter og ca. 1000 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

På nordisk plan løser de dagligt mere end 3.000 servicesager, herunder onsite-services, installationer, transporter og supportydelser – både til virksomheder og private.

Infocare’ mål er at tilbyde markedets mest effektive teknologiløsninger, samt at løse teknologiske udfordringer på en effektiv og professionel måde.

Som den eneste serviceleverandør i Norden tilbyder de garanteret responstid helt ned til 2 timer i alle større byer.

Philips
Philips

Royal Philips, Holland, er en førende virksomhed indenfor sundhedsteknologi, der fokusere på at forbedre folks helbred samt muliggøre bedre resultater i hele sundhedsspektret fra sund levevis og forebyggelse til diagnoser, behandling og pleje i hjemmet. 

Philips udnytter avanceret teknologi og indgående klinisk og forbrugerrelateret viden til at levere integrerede løsninger. Virksomheden er førende indenfor diagnostisk billedbehandling, billedvejledt terapi, patientovervågning og sundhedsinformatik, samt forbrugersundhed og pleje i hjemmet.

Olympus
Olympus

Olympus is passionate about creating customer-driven solutions for the medical, life sciences, and industrial equipment industries. For more than 100 years, Olympus has focused on making people’s lives healthier, safer and more fulfilling. Our products help to diagnose, prevent and treat illnesses, further scientific research and keep our society safe.

In Denmark, Olympus is represented by Olympus Danmark A/S, a subsidiary of Olympus Europa SE & CO. KG. Located in Ballerup, the company is responsible for marketing and sales within the Danish market.

Contour
Contour

Contour Design udvikler og sælger ergonomiske mus, der giver brugerne mulighed for at arbejde sikkert ved deres computere uden risiko for smerter eller belastningsskader. Ikke to mennesker har samme kropsbygning og bevægelsesmønstre. Det er en kendsgerning, vi tager højde for i vores design.

Der er ikke en løsning på hvad god ergonomi er – det er derimod en kombination af godt og effektivt udstyr, variation, fleksibilitet og gode arbejdsvaner og -rutiner. Vores computermus ligger i front med hensyn til ergonomi og fremmer variation og bedre arbejdsrutiner. Gentagne belastningsskader, musearm og andre muserelaterede belastningsskader kan forebygges med det rigtige udstyr, oplysning og forebyggelse.

Contour Designs ergonomiske computermus er ikke alene beregnet til at afhjælpe smerter, men også til at forebygge dem.

Yealink

Yealink blev etableret tilbage i 2001, og har i mange år været en global markedsleder på salg af bordtelefoner.

Yealink har vist sig som en hurtig og effektiv spiller på headset og video markedet. De har vist en utrolig udviklingsfart af nye produkter, i en hurtig skiftende Unified Communications verden.

JPL
JPL

JPL is a global innovator in the design and manufacture of wired and wireless DECT style professional headsets for the Contact Centre and Unified Communications. Working together with global technology and platform partners, we are developing industry firsts in sustainable and future proof wearables.

We have a wide range of professional telecom headsets, ranging from entry-level office use headsets to professional call centre use headsets in wired and wireless DECT styles, providing a real alternative to the current brand leaders.

Our aim is to continuously improve customer choice, offering value to our resellers and end-users.

ISO 9001 Certified

In 2016 we gained ISO accreditation across the JPL Group, giving our customers confidence in JPL Telecom’s service and support, as well as in our products.

Trust
Trust

Trust International B.V. was founded in 1983 and is the one-stop brand for digital lifestyle accessories. Trust is a global company on a mission to simplify everyday life with clever solutions. 

Now and in the future, Trust wants to be a relevant and thriving company with a focus on sustainability and corporate social responsibility.

The broad assortment for B2C and B2B channels covers quality products at an affordable price, to fulfill every need around the house, in the office and on the go. With Trust Home & Office, Trust Mobile, Trust Smart Home and Trust Gaming, the company has everything for your laptop, gaming device, tablet, desktop, smartphone, and TV. 

Thanks to local sales teams, Trust’s products are available in 50 countries: from local shops to larger electro stores, department stores, hypermarkets, and online.

Globeteam
Globeteam

Globeteam er et konsulenthus med høj faglighed, konstant vækst og særligt glædeligt: Meget tilfredse kunder. 

Vi hjælper vores kunder med at optimere deres forretning og it og har foruden dyb teknisk specialisering en solid forretningsforståelse for virksomheders særlige udfordringer og investeringer i it-strategiske tiltag og løsninger.