Poly Savi 8220

Plantronics Savi W8220-M er et trådløst DECT headset med ANC støjreducering til bruge sammen med b.la. Skype for Business.
Poly Savi w8220

Aktiv støjreduktion

Hvis du sidder i åbent kontormiljø eller call center, så ved du hvor forstyrrende det kan være at have støj og tale omkring sig. Ikke kun under en samtale, men også når du bare skal sidde og arbejde på en opgave.
Her kommer Savi 8220 headset ind i billedet, som ikke blot et fantastisk værktøj til dine kald, men også et værn mod forstyrrende støj. Dette Plantronics headset har nemlig ANC teknologi (Active Noise Cancelling), der intelligent måler hvad, der er støj omkring dig og sender en form for ”modlyd” ind i ørerne, så de forstyrrende lydbølger bliver udlignet. Med andre ord – du får ro og fokus til dit arbejde!

Ingen støj til kunderne

Udover at beskytte dig selv leverer Plantronics Savi W8220-M også den bedste lyd til dine kunder. Mikrofonen er nemlig designet til at sortere baggrundsstøj fra samtalen og sætter i stedet fokus på din stemme, så du går klart og tydeligt igennem.

Komfort til hele dagen

Med en vægt på kun 160 g. sidder Savi 8220 let på hovedet og støttepuden på hovedbøjlen sørger for, at den ikke glider af under brug. Der sidder bløde læderpuder på begge højttalere, der sidder behageligt på ørerne under de mange kald man får i løbet af dagen

Styr lyden på dit headset

Plantronics Savi 8220 har knapper på selve headsettet, der lader dig besvare og afslutte kald, selvom du er væk fra din plads. Du får også mute funktion og mulighed for at kontrollere volumen på f.eks. netradio og musik.

Poly Savi w8220

Trådløs frihed under samtalen

Med Savi 8220-M får du op til 180 meters rækkevidde og kan derfor nemt gå rundt under en samtale uden at skulle bekymre dig om, at du mister kvalitet eller forbindelse.
Du kan ligeledes stole på, at dit Plantronics headset vil være der for dig hele dagen, idet du får op til 13 timers tale på Savi 8220. En opladning klares på ca. 3 timer og headsettet regulerer aktivt behovet for signalstyrken efter behov under brug, så strømforbruget på dit headset er så lille som muligt.

Flere forbindelser på én gang

Plantronics Savi W8220-M kan tilsluttes PC eller Mac via USB i opladerbasen og er certificeret til Skype for Business, hvor du nemt og hurtigt kan komme i gang med at foretage kald.
Basen i Savi 8220 har også indbygget Bluetooth 4.1, så du kan parre den med f.eks. din Apple iPhone eller Android smartphone.
Hvis du benytter fastnettelefon og den understøtter EHS (elektronisk rørløft), så kan du tilkøbe en Plantronics adapter, der gør det muligt at besvare og afslutte kald på dit Savi 8220 headset.

Få dine kolleger med på kaldet

Med Plantronics Savi W8220-M kan du tilkoble op til tre ekstra headset, så dine kolleger kan komme med på et kald. Her kan man så nemt styre på mute funktionen om man skal deltage eller blot lytte med på et kald.

– Stereo Dect headset
– Op til 180 m. rækkevidde
  (10 m. via Bluetooth 4.1)
– Op til 13 timers taletid
– Op til 50 timers standby
– Oplades på ca. 3 timer
– Noise Cancelling mikrofon
– Ringehøjttaler i basen
– Puder i kunstlæder
– Headset vejer kun 160 g.
– Strømadapter og USB- kabel medfølger
– Certificeret til Microsoft Skype for Business

Vil du gerne kontaktes?

Skriv dig op her, så hører du fra os snarest muligt. Vi ser frem til vores snak.