Poly Logo

Poly Voyager serien

Velkommen til Poly Voyager serien

Poly Voyager serien vokser og vokser. Vi har defor samlet en oversigt over hele serien.

Du kan her læse mere omkring hvert kvalitets-produkt i Poly Voyager serien.

Ved du allerede nu, hvilket produkt der passer til dit behov, ser vi frem til at høre fra dig.

Poly Voyager Focus 2

Skab en fokuszone omkring dig med Voyager Focus 2. Alt du hører er dit opkald med tre niveauer af hybrid aktiv støjreduktion (ANC). Det eneste, de hører, er dig med vores pro-grade mikrofoner, der bruger Poly Acoustic Fence-teknologi. Det er al den opgraderede Poly-teknik, du kan forvente med den komfort, du har brug for hele dagen.

Oplev akustisk fortræffelighed, som andre ikke kan måle sig med. Distraherende baggrundsstøj er væk med 3-niveauer af avanceret digital hybrid ANC. Med dette headset er du klar til at føre de mest kritiske samtaler med tillid til at kunne holde fokus.

VIGTIGE FUNKTIONER

 • Arbejd hvor som helst – vores bedste støjreduktion til dato
 • Vanvittig god stereolyd til opkald, medier og musik
 • Ultrakomfortabelt pandebånd
 • Heldagsbrug med op til 25 timers taletid
 • Version: UC, MS – med/uden ladestander, samt i en Office version

Poly Voyager Focus UC

Det er ikke altid nemt at få tingene gjort, når der sker så meget omkring dig, men dette headset er her for at hjælpe. Opkald med Voyager Focus UC-headsettet har samtalefokuseret lyd, der projicerer din stemme uden baggrundsstøj. Kan du lide at arbejde til musik? Du har heldet med dig, takket være fantastisk, fordybende lyd.

FORBIND MED LETHED

Voyager Focus UC-headsettet tilbyder problemfri forbindelse til din pc og smartphone. Med op til 30m trådløs rækkevidde kan du nyde mobilitet, mens opkald og musik forbliver krystalklar, uanset om du sidder ved dit skrivebord, i mødelokalet eller i køkkenet.

FÅ FANTASTISK LYD OG BLOKER STØJ

Nyd distraktionsfri opkald takket være vores aktive støjreduktionsteknologi (ANC). Og du skal ikke bekymre dig om unaturlig og overdreven støjblokering – forvent den perfekte balance for lydkomfort. Par dette med Polys legendariske stemmeteknologi, og du får en oplevelse uden sidestykke.

STYR MUTE FUNKTIONEN MED ET SVIRP MED HÅNDLEDDET

Mester dine samtaler med intelligent mute og indbyggede smarte sensorer. Du kan nemt slå lyden til/fra med et tryk på en knap eller blot ved at tage headsettet af og tage det på igen. Hvis du prøver at tale, mens du er muted, giver Dynamic Mute Alert dig en hørbar påmindelse. Praktisk, ikke?

VIGTIGE FUNKTIONER

 • Få fantastisk lyd, mens du blokerer støj
 • Opret forbindelse til dine enheder og applikationer med lethed
 • Brug smart kontrol af mute
 • Nyd musik i stereo med problemfri kontrol
 • Tilpas indstillingerne efter dine personlige behov

Poly Voyager 8200

Uforlignelig ro overalt
Plantronics Voyager 8200 UC i hvid reducerer støj fra kontoret omkring dig til en svag rislen med hele to niveauer af aktiv støjreduktion. Du kan derfor tilpasse det støjreducerende headset til at passe perfekt til dit personlige behov og specifikke omgivelser.

Du kan sætte headsettet trådløst til computer og mobil via Bluetooth. Forbind direkte til mobilen med NFC (Near Field Communication) og sæt den til din PC med den trådløse USB-dongle, og du har endda en fri rækkevidde på helt op til 30 meter. Med Dual Connectivity kan du til hver en tid være forbundet med hele to enheder på samme tid. Så skal du ikke være nervøs for at miste et mobilopkald, mens du streamer musik over din PC.

Tag telefonen med overlegen lyd
Udover at fungere som et sæt sublime støjreducerende høretelefoner til kontoret, leverer Voyager 8200 UC også en fuldt professionel samtalelyd til dine vigtige opkald med sine indbyggede mikrofoner i ørekopperne.

Med en avanceret teknologi fanger de, hvad du siger i HD Voice kvalitet, mens de registrerer og fjerner al anden støj fra dine omgivelser. Resultatet er, at du lyder tydelig under samtalen, mens tastaturklik, kollegers samtaler og kontormaskineri bliver sorteret fra, så det ikke kan høres i den anden ende af røret.

Suverænt batteri
Voyager 8200 UC har en batterikapacitet på helt op til 20 timers samtale eller 24 timers musik, og samtidig med kan headsettet ligge i standby i helt op til en måned. Hvis du alligevel skulle løbe tør for batteri, kan du slutte dit Plantronics headset til med et 3,5 mm jack kabel og fortsætte med at nyde musik i verdensklasse eller give dine kunder en unik samtalekvalitet.

VIGTIGE FUNKTIONER

 • Koncentrer dig med fuld komfort
 • Fordyb dig med klar lyd
 • Hold forbindelsen, så du aldrig går glip af et opkald

Poly Voyager 6200 UC

Professionel lyd

Plantronics Voyager 6200 UC giver dig professionelle samtaler og musiklyd i topklasse i ét og samme in-ear headset. Du kan tilslutte det til både din PC eller mobil via Bluetooth. Den medfølgende trådløse USB adapter giver dig en stabil forbindelse til alle computere.

Fire mikrofoner sidder på begge sider af nakkebøjlen for at fange din stemme optimalt og samtidig filtrere uvedkommende støj i dine omgivelser fra i samtalelyden. Det skaber en mikrofonzone, hvor din stemme lyder tydelig, mens larm fra tastaturer, kolleger og computere holdes i baggrunden.

Høretelefonerne spiller musiklyd i topklasse HiFi stereo, så du kan arbejde løs i med fuld fokus med  din favoritmusik i ørerne. SoundGuard holder lydtrykket på et niveau, som skåner dine ører, så du kan lytte løs uden overlast.

Fleksibilitet overalt

Batteriet i Voyager 6200 er stort nok til at klare hele din arbejdsdag uden problemer. Med strøm til 9 timers tale eller 16 timers lydafspilning får du masser af levetid. Det tager ovenikøbet kun 1,5 time at lade batteriet op fra tomt til fuldt.

Du har via USB Bluetooth adapteren en trådløs rækkevidde på op til 30 meter, så du kan bevæge dig frit rundt, mens du taler eller lytter. Den indbyggede kontrolstation giver dig fuld kontrol over både telefonsamtaler og lydafspilning med et enkelt tryk.

VIGTIGE FUNKTIONER

 • Fjern baggrundsstøj og hold fokus
 • Ydeevne møder komfort til brug hele dagen
 • Opret forbindelse til alle dine enheder med ét headset

Poly Voyager 5200

Klar til opkaldet overalt

Poly Voyager 5200 UC er det teknologisk avancerede Bluetooth headset til dig, der forlanger den bedste opkaldslyd, når du arbejder professionelt. Derfor bliver du udstyret med hele fire støjdæmpende mikrofoner, der dæmper enhver larm fra dine omgivelser, og seks lag WindSmart teknologi, der filtrerer al vindstøj, så du kan tale overalt og altid blive hørt.

Giv dine kunder og kolleger en fantastik samtaleoplevelse, både på mobilen på farten og hjemme på kontoret. Med den stabile Bluetooth dongle er det sikkert og nemt at gøre Voyager 5200 UC til dit foretrukne PC headset. Du kan endda være koblet på mobil og PC på samme tid.

Holder længe og rækker langt

Aldrig før har et Plantronics Voyager headset haft så lang en rækkevidde. Med den opgraderede Bluetooth standard kan du bevæge dig frit op til 30 meter væk fra din enhed uden at miste forbindelsen. Så nu kan du sagtens hente kaffen, mens du uforstyrret fortsætter samtalen. Batteriet leverer op til 7 timers uafbrudt tale, og det medfølgende ladeetui giver dig to hele ekstra opladninger mens du er på farten.

Med denne fleksibilitet kan du lade mobilen ligge i lommen og styre funktioner og opkald med stemmen via den strømlinede integration med Siri og Google Now. Det ergonomiske og robuste design er bygget til, at du kan have headsettet på dagen igennem og bruge det som din naturlige forlængede arm i din professionelle kommunikation.

VIGTIGE FUNKTIONER

 • Arbejd hvor som helst du vil
 • Efterlad uønsket støj
 • Forbind problemfrit med Bluetooth
 • Hold dine ører glade med komfort hele dagen
 • Version: Office og UC

Poly Voyager 4300

Frigør dig selv fra dit skrivebord med det perfekte trådløse Bluetooth®-headset. Mød Voyager 4300 UC-serien. Det er alt, hvad du behøver for at forblive produktiv og forbundet til alle dine enheder, uanset om du er hjemme eller på kontoret. En lang dag med opkald er gjort nemmere med komfort hele dagen og dual-mic Acoustic Fence-teknologi, der eliminerer baggrundsstøj. Fænomenal fleksibilitet, tilslutningsmuligheder og frihed? Ja tak!

Walk-and-talk med lethed med op til 50 meter trådløs rækkevidde, op til 24 timers taletid og komfort hele dagen. Gør de lange konferenceopkald lidt nemmere.

Flyt nemt mellem hjemmet og kontoret med bærbart design og rejsetaske. Arbejder du et støjende sted? Intet problem. Dual-mic Acoustic Fence-teknologien eliminerer baggrundsstøj. Og med en mute-knap, der er super nem at finde og dynamisk mute-alarm, har du kontrollen.

Flere enhedsforbindelser er lige ved hånden. PC/Mac, smartphone, bordtelefon (med kontorbase, sælges separat). Der er ingen grund til at frygte, at det løber tør for batteri. Hvis du har brug for mere opladning, skal du bare tilslutte det og bruge det som et headset med ledning.

Vil du lytte til musik eller blokere støjen omkring dig? Vælg Voyager 4320, stereoversion. Foretrækker du at holde det ene øre fri for at høre, hvad der er omkring dig? Så gå med Voyager 4310, mono-version. Begge har fremragende lyd og inkluderer Polys SoundGuard DIGITAL for din akustiske beskyttelse.

VIGTIGE FUNKTIONER

 • Undslippe skrivebordet – op til 50 m trådløs frihed
 • Det eneste headset, du har brug for – derhjemme og på kontoret
 • Hold forbindelsen til alle dine enheder

Poly Voyager 5200

Bevæg dig frit

Plantronics Voyager 4220 er et omkostningseffektivt trådløst headset med hi-fi til samtaler og streaming af musik. Det er nemt at slutte til PC elle Mac med den inkluderede USB-A eller C Bluetooth adapter og til mobilen.

Headsettet har en rækkevidde på op mod hele 30 meter, og batterilevetiden på op til 12 timers aktivt brug sikrer dig, at du kan bruge det til samtaler og streaming hele arbejdsdagen uden at gå lavt på batteriindikatoren.

Du kan nemt slutte dit Voyager 4220 headset til både PC og Mac via den medfølgende USB-A eller C Bluetooth dongle. Headsettet er endda forudsindstillet til de fleste større softphones, så du hverken behøver nogen ekstra indstillinger eller installationer for at komme i gang med kommunikationen. Det er ligeså enkelt at slutte til mobilen. Bare sæt headsettet i parringstilstand og find det på listen over tilgængelige Bluetooth-enheder.

Voyager 4220 gør det muligt for dig at være tilsluttet to enheder samtidig. Du kan derfor nemt besvare opkaldet på computeren, også selvom du skulle streame lyd fra en playliste på din mobil, mens du arbejder.

Professionel lyd i kontormiljøet

Den lange og fleksible mikrofonarm gør dig i stand til at finde den perfekte position for mikrofonen, så du kan levere kunden eller din samarbejdspartner en tydelig og ren samtalekvalitet i professionel topklasse. Mikrofonen sørger for at fange din stemme mest muligt, mens den filtrerer omgivende lyde fra kollegerne og kontoret fra.

Du er desuden fuldt beskyttet mod skadelig støj på linjen via SoundGuard, som eliminerer enhver mislyd på linjen, som kunne være til fare for dine ører. Du kan derfor tale i telefon med ro i sindet hele din arbejdsdag.

VIGTIGE FUNKTIONER

 • Roam frit og vær mere produktiv
 • Vælg, hvad du hører med overlegen lyd
 • Få enhedsfleksibilitet plus nem tilslutning
 • Udnyt stil, komfort og valgmuligheder
 • Version: Office og UC