PLANTRONICS STØJREDUCERENDE HEADSETS

Hvordan kan et par støjreducerende hovedtelefoner gøre dig mere produktiv og gavne dig i hverdagen? Globe ser på udvalget fra den amerikanske headset gigant Plantronics, der har været med til at præge udviklingen i markedet i flere årtier.

Hvad kan Plantronics ANC teknologi gøre for dig?

ANC står for Active Noise Cancelling og er en måde hvorpå et headset netop aktivt kan gå ind og fjerne baggrundsstøj i samtalen. Intelligente mikrofoner måler larmen omkring brugeren og filtrerer det fra hvorved lyden i headsettet optimeres bedst muligt.
Lydbølgerne fra støjen bliver simpelthen udlignet med en form for ”modstøj”, så man får en klar og tydelig oplevelse af lydbilledet. Dette illustreres i denne korte video:

Hvor opstår behovet for et Plantronics ANC headset?

Det har i lang tid været en trend indenfor erhvervslivet, at man har skabt åbne kontormiljøer, hvor alle sidder samlet, og kan arbejde på kryds og tværs af hinanden. Det har givet store lyse lokaler, der virker friske og åbne. Desværre har denne form for indretning også medført noget, som med sikkerhed ikke var tiltænkt de smarte arbejdsmiljøer – støj og forstyrrelser!
I det åbne kontorlandskab er det let at blive distraheret af kolleger, der enten står og taler sammen med hinanden eller med kunder i telefonen. Det kan også pludseligt ringe på døren, printeren står måske og brokker sig højlydt, eller nogen griner henne ved kaffemaskinen i den anden ende af lokalet.

En afbrydelse koster dyrt!

Alle de småforstyrrelser, der kan komme i løbet af dagen kan samlet set blive en voldsom og endda overset omkostning for en virksomhed. I gennemsnit tager det 23 min. at finde koncentrationen og få fokus tilbage på sin opgave efter man er blevet forstyrret. Der skal derfor ikke meget til før dagen på kontoret er omme uden de store resultater.

Plantronics har for længst taget kampen op

Allerede i starten af 2015 lancerede Plantronics deres første headset med aktiv støjreducering og så var kursen lagt. I de efterfølgende år er der kommet flere produkter til med hver deres bære stil og tilslutningsmuligheder.
Uanset om du lægger vægt på at skulle føre mange samtaler, lytte til musik, eller blot skabe ro og fokus på dine opgaver, så har Plantronics sandsynligvis en løsning til dit behov. 

Lad os tage et kig på udvalget.

Poly Voyager 6200

Plantronics Voyager 6200 UC

Plantronics Voyager 6200 UC er udtænkt i et let og nyskabende design. Man har valgt at lægge både mikrofoner og batteri i en bøjle, der hænger om halsen som en krave og dermed udgør det meste af vægten. Bluetooth headsettet sidder derfor let på brugeren, hvilket gør det behageligt at have på i længere tid.
Der sidder mikrofoner i hver sin side af kraven, som intelligent sorterer baggrundsstøj fra tale og gør din samtale klar og tydelig.
Man kan anvende Voyager 6200 både til sin softphone på computeren og til sin mobiltelefonen, når man f.eks. er på vej til et kundemøde.

Voyager 6200 fås i to farver – se mere her:

Plantronics Voyager 8200 UC

Plantronics Voyager 8200 UC er udviklet til dig, der har brug for et kvalitetsprodukt, der leverer varen uanset om du sidder på kontoret, i toget, i flyveren eller derhjemme.
Højttalerne er udstyret med puder i blødt og lækkert kunstlæder, der sidder behageligt på ørerne og giver dig passiv støjreduktion. Indvendigt er Voyager 8200 udstyret med to niveauer af ANC, som aktivt fjerner støj.
Den kraftigste er designet til brug i de ekstra larmende miljøer – f.eks. på flyrejsen. Standard indstillingen er beregnet til hverdagen på kontoret. Du får her en fantastisk lyd, der giver dig fuld fokus på samtalen med din kunde.
Plantronics Voyager 8200 UC har to mikrofoner indbygget i hver højttaler, der samlet laver en præcis registrering af hvad, der er din tale og støj omkring dig. På den måde kan den regne ud hvilken lyd, der skal filtreres fra.

Plantronics Voyager 8200 er et bluetooth headset, som du kan forbinde til både din smartphone og PC.
Du kan få Voyager 8200 i to farver – se mere her:

Plantronics BackBeat PRO 2

Plantronics BackBeat PRO 2 minder meget om Voyager 8200 i udseende og det er der også en naturlig forklaring på. BackBeat PRO 2 er nemlig forgængeren til det populære headset og har dannet grundlaget for designet i de to modeller.
BackBeat PRO 2 kom på markedet i 2016 og er et godt musik headset, der samtidig giver dig støjreducering. Det er derfor velegnet til, når du sidder og arbejder koncentreret på opgaver eller pendler til arbejde.

Headsettet fås i en standard udgave og en Special Edition, hvor forskellen er farven og sidstnævnte har et hardcase etui, hvor standard modellen har et pose i solidt stof.

Læs mere om Plantronic BackBeat PRO 2 modellerne her:

Plantronics Voyager Focus UC

Plantronics Voyager Focus kom på markedet i efteråret 2015 og var virkelig med til at sætte en standard for hvad man kunne forvente i markedet af professionelle ANC headsets.
Dette Bluetooth headset er designet med bløde kunstlæder puder på højttalerne, hvilket gør det behageligt at have på i længere tid, når man f.eks. har mange samtaler i løbet af dagen. Lydkvaliten i Voyager Focus er også i top, så du kan sagtens få en rigtig god lyd på musikken og netradioen, når du ikke taler med kunder. Mikrofonen er noget af de bedste man kan få, idet den stort set er en tro kopi af mikrofonen på det populære Plantronics Voyager Legend headset, der designet til at modstå den værste vindstøj. Dvs. dem du har i røret vil kunne høre dig klart og tydeligt uden baggrundsstøj. Plantronics Voyager Focus findes i en MOC variant certificeret til Microsoft Skype for Business og en UC model, der er optimeret til andre populære softphones såsom Cisco Jabber, Avaya Communicater, Avaya Equinox mf.

Plantronics Blackwire C725

Plantronics Blackwire C725 startede i begyndelse af 2015 Plantronics’ rejse i udviklingen af støjreducerende headsets til erhvervsbrug. Headsettet er en økonomisk kvalitets løsning til støjfulde arbejdsmiljøer såsom call center og det åbne storrumskontor.
Det kobles hurtig til computer via USB og højttalerne er designet til at kunne ”klappe sammen”, når man opbevarer det i det medfølgende hardcase etui – lige til at tage med på farten.
I kombination med Plantronics MDA 220 USB boksen kan man ligeledes sætte Blackwire C725 til en fastnet telefon og udnytte ANC funktionaliteten den vej.
Plantronics Blackwire C725 findes i en MOC variant certificeret til Microsoft Skype for Business og UC til andre softphones – se mere her: